Privatni eventi

POKLON KARTICA • DJEČJI ROĐENDAN

Ako tražite ideje za nezaboravan privatni event za svoju obitelj i prijatelje, HeliSpace je pravo mjesto za to. Uz pregršt sadržaja i mogućnosti obilježite svoje posebne trenutke na poseban način. Proslava rođendana, obiteljsko okupljanje ili prijateljsko druženje uz gaming, VR, snalaženje u letačkim misijama ili natjecateljskom duhu na trkaćem simulatoru, neprocjenjive uspomene su zagarantirane.

Poklon kartica

Poklon kartica

Ako tražite unikatan poklon za svoje najdraže, HeliSpace Poklon kartica je savršeno rješenje. Poklonite uspomene!

Moguća je narudžba personalizirane Poklon kartice za sve programe u trenutnoj ponudi. Rado ćemo Vam pomoći u izradi idealnog personaliziranog poklona, slobodno nam se obratite na istaknute kontakte.

PROSLAVA DJEČJEG ROĐENDANA,  „DA VINCIJEVE TAJNE“

PROSLAVA DJEČJEG ROĐENDANA, „DA VINCIJEVE TAJNE“

HeliSpace proslava dječjeg rođendana „DA VINCIJEVE TAJNE“ , izazov je za male pustolove.

Istraživačka posada otkriva tajne skrivene u 3D slikama u prostoru HeliSpace svemirske postaje i odvažno kreće u misiju kako bi svo znanje dostavili svojoj bazi na Zemlji. Kroz edukativnu igru koja uključuje maštu, znanje i puno dobre zabave istraživačka posada izvršava zadatke.

Cilj prvog djela igre je skupiti dovoljno amblema za prelazak na drugi dio zadatka. Amblemi se skupljaju otkrivajući pravilan način slikanja u 3D prostoru i točnim odgovorima na pitanja vezana uz generalno znanje (gravitacija, kemija, povijest).
Nakon završenog istraživanja, posada predaje ambleme kako bi mogli pristupiti drugom djelu misije i dostaviti svoje istraživanje u bazu.Cijena za po djetetu: 50,00 €

Uključeno:
Let u simulatoru u trajanju od par minuta po djetetu. Korištenje PlayStation sobe i VR misija.
Certifikati uspješno odrađene istraživačke misije. Privatna soba za proslavu.

Preporuka:
Za djecu starosti 7 – 15 godina.

Uvjeti:
Obavezna je provjera dostupnosti i rezervacija željenog termina minimalno četrnaest (14) dana unaprijed.